Ecouri divine la muzeul din Caransebeș

Alwin Poiana expune la Caransebes
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Artistul fotograf Alwin Poiană revine acasă cu cadre în care surprinde corpul uman în mișcare.

Expoziția vernisată recent reunește imagini în care artistul a surprins compania de balet și dans ICK Amsterdam. Prin cadrele surprinse, aceasta i-a oferit artistului posibilitatea de a obține o perspectivă profundă și o înțelegere a limbajului mișcării și a potențialului corpului. De altfel, pentru Alwin Poiană, forța interioară și senzualitatea corpului uman au fost întotdeauna o sursă de inspirație.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Despre artist trebuie spus că s-a născut la Caransebeș, a crescut în Germania și este absolvent al universității din Amsterdam, Olanda, având un masterat în economie. Vorbim deci despre un artist pentru care fotografia este un hobby, pe care însă Alwin Poiană l-a adus la nivel de artă. Expoziția aflată pe simezele muzeului din Caransebeș aduce în fața publicului o colecție evocatoare de fotografii care împletesc sacrul cu sublimul prin intermediul dansului și simetriei. Fiecare imagine devine astfel o reflectare a dorinței spiritului uman de a se conecta cu divinul, pe care publicul iubitor de frumos este invitat să o descopere.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/