Echipe noi de angajați și cumpărături în siguranță în magazinele Lidl din Oțelu Roșu și Caransebeș!

După confimarea infectării cu COVID-19 a unor angajați ai magazinelor Lidl din Caransebeș și Oțelu Roșu, compania își informează clienții că pericolul a fost îndepărtat luându-se toate măsurile de prevenire și combatere a răspândirii virusului SARS-CoV-2 imediat ce a primit informarea oficială din partea autorităților de stat cu privire la îmbolnăvirea salariaților.

„Sănătatea angajaților, clienților și partenerilor noștri este prioritară pentru noi. În seara zilei de 3 aprilie, magazinele Lidl din Caransebeș și Oțelu Roșu au fost închise pentru dezinfecție și cele două echipe au fost trimise în autoizolare la recomandarea autorităților. Au fost aplicate fără întârziere măsuri de dezinfectare și curățare confirmate de către Direcția de Sănătate Publică”, informează reprezentanții Lidl. 

Aceștia mai precizează că magazinele au fost redeschise la începutul săptămânii, cu echipe noi de angajați. Asta după ce Direcția de Sănătate Publică a confirmat că nu este necesar să se ia vreo altă măsură suplimentară față de cele luate. „Obiectivul nostru este de a colabora cu autoritățile pentru limitarea răspândirii virusului și de a depune în continuare toate eforturile în ceea ce privește menținerea siguranței și sănătății clienților și angajaților noștri”, au mai transmis oficilialii Lidl.