E oficial! 80 de oameni pleacă din Primăria Reșița!

Primarul Nelu Popa a anunțat că noua organigramă pe care a gândit-o pentru administrația locală e finalizată, mai multe posturi urmând să fie desființate.

Consilierii locali PSD nu sunt deloc încântați de numărul mare de rectificări bugetare pe care trebuie să le voteze în plen, dar schimbările propuse de edilul-șef la nivel organizatoric presupun și astfel de transferuri de la un capitol bugetar la altul. În plus, aceste schimbări în organigramă înseamnă și o curățenie într-o schemă foarte stufoasă și prea puțin eficientă.

„Per general, eu nu-mi fac problemele dacă nu reușesc să cresc încasările la bugetul local. Sunt deja pregătit și o să vedeți în noua organigramă, în următoarele săptămâni, că vom reduce aparatul Primăriei și direcțiile cu circa 80 de persoane. Vom face o economie de resurse financiare important”, a explicat primarul Reșiței. Acesta anunțase de mai mult timp că urmează să subțieze organigrama Primăriei, deoarece alte administrații publice funcționează foarte bine cu mult mai puțini oameni.