E din altă galaxie! Alina Vuc și-a spulberat toate adversarele la Naționalele de la Reșița!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Reșițeanca Alina Vuc și-a reconfirmat valoarea, cu ocazia Campionatului Național de Lupte U23, găzduit de Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava. Fosta luptătoare a Clubului Sportiv Municipal Reșița le-a arătat tuturor că nu are rivală pe măsură la ora actuală.

Experiența acumulată în timp și-a spus cuvântul, Alina Vuc și-a spulberat toate adversarele, evoluând cu o lejeritate specifică unei mari campioane, sub privirile oficialilor Federației Române de Lupte și ale primului ei antrenor, Nicolae Constantin. Legitimată în prezent la Steaua București, Alina Vuc este deocamdată singura luptătoare din Reșița care a participat la o ediție a Jocurilor Olimpice. La Campionatul Național de Lupte U23 de la Reșița, Alina Vuc a obținut medalia de aur a categoriei 53 kg.

Alina Vuc podium

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Printre cei peste 200 de participanți la Naționalele U23, sâmbătă s-au aflat în competiție și doi reprezentanți ai gazdelor, de la Clubul Sportiv Școlar Reșița, Răzvan Toderoi – medaliat cu bronz, și Mihail Popov – locul 5, ambii la categoria 61 kg.
Astăzi intră în competiție, de la CSM Reșița, Alfred Loba și Doru Rusu (la categoria 97 kg), și Vlad Caraș (categoria 125 kg).
Reuniunea începe la ora 9, intrarea fiind liberă.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/