(E) Aproape jumătate dintre cărășeni votează PSD

Liderul PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, a dezvăluit rezultatele celui mai recent sondaj de opinie comandat de social-democrați, care arată o victorie categorică a PSD-ului în județ la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

PSD este singurul partid care are un program politic în momentul de față, un program politic despre care deputatul Mocioalcă spune că a fost extraordinar de bine primit de către oameni. „Noi, cei care l-am dus în fiecare colț din județ, am fost foarte credibili. Aceasta a fost pentru mine surpriza plăcută din această campanie. Am făcut sondaje cu o firmă specializată, așa cum am făcut și la alegerile din vară, iar PSD, în Caraș-Severin, după două sondaje, vă pot spune că este între 45 și 50 la sută, față de liberali, care sunt cu aproximativ 20 de puncte mai jos”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, cel care deschida lista cu candidați pentru Camera Deputaților.

Potrivit aceluiași sondaj de opinie comandat de social-democrați, celelalte partide care și-au propus să intre în Parlament sunt undeva între 5 și 8 la sută. Eu cred că nu va fi un parlament bicolor, cred că pe lângă cele două partide mari vor intra și UDMR, și ALDE. Chiar și PMP și USR, care aici în Caraș-Severin e pe la 2-3 la sută. Poate nu recepționez eu bine acea masă mută de oameni care nu vrea să spună cu cine votează, care de obicei nu spune nimic, dar care la vot, în momentul în care se sare de 40 la sută, contează și poate să intre în Parlament și USR-ul. Eu nu mi-aș dori!”, a mai spus Ion Mocioalcă.