După spitalul modular de la Reșița, a picat și Cabana Salvamont de pe Muntele Mic!

dunca salvamont

Proiectele Consiliului Județean Caraș-Severin sunt ratate unul după altul! „E ca în fotbal, mai și ratezi!”, s-a scuzat Romeo Dunca.

Administrația județeană și-a demonstrat încă o dată „priceperea”. În ceea ce ar fi trebuit să fie un parteneriat transfrontalier, în urma căruia salvamontiștii de pe Muntele Mic să aibă o cabană a lor, să nu mai fie obligați să stea pe la prieteni. „Probabil că s-a ratat pentru că nu s-au aliniat astrele. S-a ratat un proiect, din păcate, asta este. Se putea realiza o cabană, am ratat-o, nu merg toate. Ce să facem? Au mers altele. Salvamontul a luat locul I la concurs. E un lucru rău ca s-a ratat un proiect. Nu neapărat trebuie să răspundă cineva pentru asta, pentru că nu poți să răspunzi pentru că nu ai reușit să faci ceva!”, a explicat acest nou eșec președintele CJ, Romeo Dunca.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Șeful CJ este cel care a poruncit desființarea vechiului serviciu și înființarea unui alt Salvamont, sub pretextul că doar așa se vor accesa mai ușor fonduri. Acum, când a căzut cabana salvamontiștilor ce ar fi trebuit construită pe Muntele Mic prin proiectul respectiv, Romeo Dunca refuză să-și asume responsabilitatea: „Nu trebuie să pedepsim pe nimeni, dar nu avem niciun motiv să lăudăm pe cineva pentru speța asta. Lăudăm Salvamontul pentru premiul obținut într-o competiție foarte grea.”

publicitate si promovare online banner maxagro