După mitingul din 10 august, jandarmii dau elevilor lecţii de comportament!

După lecţia de abuz în serviciu oferită de Jandarmerie participanţilor la mitingul de la Bucureşti din 10 august, jandarmii cărăşeni au organizat o serie de „activităţi informativ-preventive“ pentru elevii aflaţi în taberele școlare găzduite de Centrul de Agrement „Râul Alb”.

Acţiunea a fost organizată de lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean și Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin, sub pretextul că, pe durata vacanţei de vară, când elevii își petrec timpul în zone de agrement şi, în general, o perioadă semnificativă de timp fără supraveghere din partea părinţilor, se pot ivi diverse situaţii de risc privind siguranţa acestora.

„Pornind de la descrierea câtorva situații ipotetice de natură să le umbrească buna dispoziție, elevii au fost învățați cum să reacționeze corect și care este cea mai potrivită atitudine, în fiecare caz în parte“, informează Compartimentul de relaţii publice al IPJ Caraş-Severin.

Evident, elevii nu au fost învăţaţi şi cum să reacţioneze în faţa jandarmilor sau chiar a poliţiştilor care abuzează de uniforma ministerului condus de teleormăneanca Carmen Dan.