După Hollywood, Clara ajunge în România

clara sabin dorohoi ceau cinema
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Filmul lui Sabin Dorohoi se va vedea în premieră în România în cadrul festivalului Ceau Cinema de la Timișoara.

Deocamdată s-a anunțat doar selecția oficială a festivalului iar data și ora când va avea loc proiecția filmului produs de regizorul reșițean urmează să fie comunicate în timp util. Ceea ce se știe sigur este că „Clara” se va vedea într-o secțiune necompetițională a festivalului, al cincilea și primul din România la care filmul este prezent. Cea mai recentă participare este cea de la festivalul din Lima, Peru, unde filmul a fost proiectat pe 1 iunie.

Pentru Sabin Dorohoi prezența la festivalul de la Timișoara înseamnă marea bucurie ca filmul său să fie văzut în România. Iar asta nu se întâmplă oriunde ci chiar în Banat. „Filmul a fost produs în Banat, cu actori și cu mare parte din distribuție venind din această parte a țării. Asta mă emoționează și mă face nerăbdător. Va fi foarte interesant să văd reacția publicului din România la un film care tratează un subiect foarte actual pentru întreaga țară”, a spus regizorul pentru Express de Banat.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Marea sa dorință este ca filmul să fie lansat în cinematografele din țară, lucru pe care și-l dorește pentru toamna acestui an. E greu însă de estimat câte locații va cuprinde viitoarea caravană a filmului pentru că totul depinde de fonduri. „În cel mai rău caz, în care vom avea foarte puțini bani la dispoziție, vom prezenta filmul la București, Reșița, Timișoara și poate în unul-două alte orașe dacă ne vom permite asta. Filmul va fi prezentat neapărat la Reșița pentru că e acasă și de aici am avut foarte mult sprijin deopotrivă de la oameni simpli, sponsori și autorități. Desigur că sunt deschis să duc filmul și în alte locații din județ”, a încheiat Sabin Dorohoi. Până să vina cu „Clara” la Reșița, Ceau Cinema e programat la Timișoara în perioada 17-21 iulie.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/