UPDATE. După ce a amenințat că-și ia viața, un reșițean protestează acum în fața Parchetului

sandu ilie greva foamei
whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Sandu Ilie, în vârstă de 45 de ani, a intrat de aseară în greva foamei în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, după ce în urmă cu doi ani acesta a încercat să se arunce de pe funicular.

Bărbatul spune că a ajuns la capătul puterilor, că trăiește într-o rulotă de frica interlopilor care sunt mână în mână cu cei care ar trebui să aplice legea, dar care nu o fac. Mai mult, reșițeanul susține că i-a fost incendiată casă, cu scopul de a i se închide gura, și că nu va pleca din fața Parchetului până când nu va fi băgat în seamă, iar procurorii vor începe să-și facă treaba.

„Protestez vizavi de corupția din această instituție, bastion al corupției, mă refer la parchete, bineînțeles cu MAI-ul împreună, cu Inspectoratul Județean și așa mai departe. Și nu mă refer doar la cele din Reșița, din Caraș-Severin, ci și la cele din Ploiești – Prahova, pentru că eu sunt ploieștean de loc. Ei bine, sunt peste 20 de infracțiuni săvârșite împotriva mea, a familiei mele și a bunurilor noastre de-a lungul anilor și până în prezent, în mod repetat. Deci 20 de infracțiuni prevăzute și săvârșite de mai multe ori, furturi calificate, distrugeri, tentativă la omor calificat, incendierea locuinței și foarte multe alte infracțiuni, șantaj, sunt atât de multe, sustragere și distrugere de probe, că vorbim de infracțiuni în serviciu, abuz în serviciu, favorizarea infractorului și așa mai departe. Tocmai acest lucru este de neacceptat, pentru că sunt măsluite, mușamalizate aceste fapte penale și dosare penale.”, acuză Sandu Ilie.

Reșițeanul spune că deși instituțiile statului știau de implicarea interlopilor care au atentat asupra vieții sale, acestea nu au făcut nimic: „Traficanții de droguri mi-au dat foc la casă și au încercat să mă asasineze. Este vorba despre cei care au omorât doi tineri cu otrăvurile lor, prin 2014. Tatăl unuia dintre copii este amic cu mine. Asupra mea au fost săvârșite, inclusiv de acești nemernici, indivizi de cea mai joasă speță, infracțiuni. Mi-au dat foc la casă să mă asasineze, cu SRI sesizat din timp, cu DIICOT. Deci, tentativa de omor calificat săvârșită împotriva mea tărăgănează, dosarul asta urmărind să se prescrie de-o grămadă de timp. Acesta este scopul lor, să mușamalizeze totul.”

1000x100 casa brutarului

Sandu Ilie mai spune că are probe pentru toate acuzațiile pe care le aduce și că va rămâne în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin atâta timp cât va fi nevoie.

UPDATE, ora 15.30 

Potrivit reprezentanților IPJ Caraș-Severin, nu au fost înregistrate sesizări prin 112 din partea bărbatului. În plus, acesta trimite periodic diverse e-mailuri pe adresa instituției cu informații incoerente.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01