După 35 de ani de promisiuni neonorate, Romeo Dunca modernizează un drum județean în doar 60 de zile!

dunca buldozerul
untitled design set 970x90 px

Modernizarea completă a drumului județean Răcășdia – Vrăniuț va fi cea mai rapidă lucrare de acest gen din istoria Consiliului Județean Caraș-Severin!

Ieri, la Răcășdia, în timp ce utilajele, unul câte unul, se aliniau în apropierea drumului județean, am văzut pe fața locuitorilor uimirea, spune Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

dunca romeo tir

 

„Niciodată interesele unor politicieni nu trebuie să țină în loc un proiect care face bine pentru locuitori! Asta nu înțelege PSD-ul și din cauza asta o să piardă. Silviu și «echipa lui» de soldați de plumb, după ce au arătat în perioada 2016-2020 cât de pricepuți sunt, au vrut acum să mă pună și pe mine în aceeași situație, călcând în picioare interesele cărășenilor! Doar că nu le merge cu mine! Cu reduceri de costuri și fără rabat la calitate, o să finalizăm modernizarea completă a drumului județean Răcășdia – Vrăniuț, după 35 de ani de promisiuni neonorate față de locuitorii acestei zone! Această lucrare va fi și cea mai rapidă lucrare de modernizare de drumuri din istoria Consiliului Județean. În 60 de zile, drumul devine complet accesibil!”, a spus liberalul Romeo Dunca.

În echipă cu doamna Nicoleta Lechici, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Răcășdia, Romeo Dunca are garanția că o să genereze în continuare proiecte de investiții care să îmbunătățească calitatea vieții pentru locuitorii din comună și din întreaga zonă!

romeo dunca 970x250px

#FacemBINE pentru cărășeni!

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/