După 30 de ani de reprezentare îndoielnică a Caraș-Severinului în Parlament, PMP propune deputatul modern: Ionuț Popovici

Partidul Mișcarea Populară – Filiala Caraș-Severin a depus astăzi la Biroul Electoral Județean listele cu candidați pentru Parlament, liste deschise de Ionuț Popovici, la Camera Deputaților, și Eugen Cismăneanțu, la Senat.

„Este un moment important pentru Caraș-Severin și pentru România. Sunt bucuros că sunt candidat din partea unui partid creștin-democrat, din partea unui partid care respectă valorile tradiționale și creștine și, categoric, România. Aceste alegeri nu ar fi trebuit ținute, cum nu ar fi trebuit ținute nici cele locale, pentru că România trăiește un genocid creat de decidenții noștri în această goană continuă după voturi. Acest virus putea fi oprit, dar goana după putere e mai importantă ca viața românilor! Eu voi candida la Camera Deputaților și le mulțumesc celor 14.500 de cărășeni care la alegerile locale au fost alături de mine și de colegii mei. Aș putea spune că piatra de temelie a acestei candidaturi este susținerea cărășenilor, pe care nu vreau să-i dezamăgesc”, a declarat Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin.

Acesta nu a riscat un pronostic, dar asigură că PMP va face o figură frumoasă în 6 decembrie. Mai mult decât atât, e convins că partidul din care face parte va fi la guvernare, cel mai probabil într-o alianță cu PNL. „Am fost și încă sunt vicepreședintele CJ, am reprezentat instituția cu onoare și același lucru vreau să-l fac și ca parlamentar. De 30 de ani reprezentarea județului în Parlament a fost îndoielnică. Vreau să fiu un deputat modern. Noi ne jucăm șansa și sperăm ca rezultatul să fie surprinzător. Veți vedea că eu și Eugen Cismăneanțu vom veni cu proiecte care se pot pune în practică, care ne interesează și care ne poate face traiul mai bun. Proiecte care vizează Carașul, chiar dacă Parlamentul este pentru toți! Noi suntem un partid care crește încet, frumos și sigur, așa vom face și la alegerile legislative din 6 decembrie și cred că viitoarea guvernare va avea miniștri din partea PMP și cu siguranță asta își va pune amprenta în Caraș-Severin”, a adăugat Popovici.