Dunca și PNL își cumpără liniștea cu un post de vicepreședinte CJ!

Marius Isac si Romeo Dunca la Resita
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Liberalii cărășeni acceptă să dea postul lui Marius Isac ori al lui Ovidiu Rădoi PMP-ului pentru a reface majoritatea în Consiliul Județean!

Niciun preț nu e prea mare pentru rezolvarea crizei din Consiliul Județean Caraș-Severin și pentru a fi continuată dezvoltarea județului, pare să spună Romeo Dunca în urma tratativelor purtate cu Lucian Voina, liderul PMP Caraș-Severin. Un post de vicepreședinte CJ, unul de subprefect și șefia câtorva deconcentrate, spun surse liberale, ar fi solicitat PMP pentru a forma o majoritate la nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin cu PNL. Informația e confirmată cel puțin în parte de Romeo Dunca: „Suntem în discuție, există niște cereri ale lor care mie mi se par OK. E adevărat că ne solicită un post de vicepreședinte, mie nu mi se pare deplasat acest lucru, pentru că în momentul în care ajungi într-un punct în care depinzi de alții trebuie să ții cont și de cei de care depinzi. Din punctul meu de vedere, tot ce s-a cerut e OK, e civilizat, e normal, e corect. Rămâne să vedem noi cum putem să îndeplinim ce vor.”

Romeo Dunca nu a făcut nici de data asta imprudența să anunțe de care din cei doi vicepreședinți s-ar desprinde mai ușor, de Marius Isac, ori de Ovidiu Rădoi. Nici partidul nu a hotărât cine să fie monedă de schimb dintre cei doi, dar în culise se vorbește despre primul dintre ei că ar urma să fie sacrificat. „Deocamdată nu am ajuns la nicio concluzie. Nu e decizia mea, eu nu pot să hotărăsc să plece unul sau altul, e o decizie politică, e o decizie pe care Biroul Politic PNL a și luat-o, cred, deja. Partidul spune că cererile celor de la PMP sunt ok. Eu, sincer, nu aș renunța la nici care, dar dacă ei consideră e că bine pentru stabilitate… atunci sunt liberi să facă așa cum consideră. Eu nu fac politică, nu mă pricep la politică!”, a conchis președintele Dunca.

PNL a pierdut majoritatea în Consiliul Județean Caraș-Severin după ce trei dintre proprii consilieri au anunțat că și-au schimbat opțiunile politice: Viorel Bașag, Bogdan Miloș și Camelia Ene.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/