Dunca și-a dat acceptul! Skipass comun pe toate pârtiile de pe Muntele Mic!

romeo dunca

Firma familiei președintelui Consiliului Județean Caraș-Severina a acceptat într-un final să se asocieze cu ceilalți operatori de turism de pe Muntele Mic, astfel că, în curând se va putea schia pe toate pârtiile cu un singur skipass.

Romeo Dunca nu s-a înțeles cum să împartă profitul cu ceilalți proprietari de instalații pe cablu de pe Muntele Mic și, până anul trecut, schiorii au avut de ales între un skipass valabil pe pârtiile Nordica și Vâlsanu, ce-i aparțin, și un skipass de acces pe Isai, Borlova 1, Borlova 2 și Felix. Situația s-a schimbat după ce Romeo Dunca a venit la șefia Consiliului Județean, iar firma a rămas în sarcina unuia dintre copiii săi. „În sfârșit, cât de curând veți putea achiziționa un skipass valabil pe toate instalațiile de la Muntele Mic.”, a anunțat Horațiu Buna, cel care administrează pârtiile Borlova 1 și 2 și instalațiile aferente. Astăzi urmează să fie instalate deja porți de acces la trei operatori și, mai spune Buna, e foarte probabil ca până la sfârșitul anului skipass-ul comun să fie operațional.

Cei patru transportatori pe cablu au creat o asociație, s-au pus de acord cu privire la achiziția echipamentelor și distribuirea încasărilor pentru un skipass comun valabil pentru toate instalațiile. „La fel ca în 2017 este semnat de către toți proprietarii de instalații, dar pare ca de această dată toata lumea îl va respecta. Operatorii au optat pentru porți de ultimă generație, cu posibilitate de achiziție online și prin  FRAME și Pick-up Box, urmând ca pe final să se poată trece prin porți și fără nevoia de a deține o cartelă fizic, se va putea utiliza și telefonul mobil pentru accesul prin porți.”, a dezvăluit Horațiu Buna.

Totodată, cei patru agenți economici și-au dat acordul pentru implementarea unei surse de apă comune, necesară înzăpezirii tuturor pârtiilor existente. „Nu putem decât să ne bucurăm că și stațiunea Muntele Mic intră în normalitatea anilor 2000. Skipass-ul comun este singura modalitate corectă și transparentă de selectare a serviciilor. Turiștii vor da note calității serviciilor și investițiilor prin prezența sau absența de pe anumite pârtii.”, a concluzionat Buna.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/