Dunca se întoarce la Aquacaraș! Lumea e curioasă atât de competența, cât și de apartenența politică a șefilor din această companie!

Lui Romeo Dunca i s-a pus pata pe Aquacaraș SA. Marți va face a doua vizită în societate, în mai puțin de o săptămână!

Președintelui ales al Consiliului Județean Caraș-Severin îi place să-și prezinte agenda de lucru pe pagina sa de pe Facebook. Deși nu a fost încă investit oficial la șefia instituției, Romeo Dunca a fost să vadă situația cu care se confruntă SC Aquacaraș SA. Nedumerit de cum stau lucrurile la operatorul județean de apă și canal, Dunca a anunțat că mâine va fi din nou la Aquacaraș. Mai mult de atât, îi solicită managerului Gheorghe Filipescu, despre care spune că i-a făcut o impresie bună la prima întâlnire, să prezinte câteva date exacte. „O listă în ordinea valorică descrescătoare, cu primele 30 de poziții din grila de salarizare și ultimele 30 de la Aquacaraș. În dreptul venitului fiecărei persoane să fie trecută funcția, studiile necesare acestui post pe care respectivul e încadrat, studiile pe care respectivul(a) le are, precum și locul de muncă și funcția deținute anterior angajării la Aquacaraș. Plus apartenența politică, dacă e cazul, și persoana care l-a recomandat, dacă angajarea e făcută în perioada în care la conducerea firmei se afla actualul manager. Venitul lunar trebuie să cuprindă absolut toate sumele încasate (prime, sporuri vechime etc.) Lista tuturor firmelor care au primit lucrări de investiții, reparații și întreținere cu sumele din contracte și stadiul acestora, începând din 2016, din momentul alegerii noii conduceri a CJ Caraș-Severin și până în prezent. Așadar, situația la zi a acestor contracte, a celor finalizate și plătite integral, a celor reziliate, dar și a contractelor în curs de executare fără sincope. Precum și situația litigiilor“, spune președintele ales.

Rezultatele financiare pe 2016, 2017, 2018, 2019 și balanța la sfârșitul lunii iunie 2020 sunt alte cerințe ale lui Romeo Dunca. Numărul de abonați pe fiecare an de exercițiu financiar și evoluția prețului la apă și canal, astfel încât să înțeleagă președintele ales al CJ dacă reducerea pierderii e legată de creșterea de preț sau de reducerea de cheltuieli. Romeo Dunca își justifică gestul prin aceea că: lumea e curioasă atât de competența, cât și de apartenența politică a șefilor din această companie. Și mai precizează că: „sinceritatea și promptitudinea răspunsului dvs., domnule Filipescu, îmi va arăta dacă buna impresie făcută la prima întâlnire e întemeiată sau nu“. Altfel spus, Filipescu ar trebui să se aștepte la orice.