„Dunca, precum soldatul japonez uitat în tranşee! Nu a aflat că războiul s-a încheiat şi el a pierdut!”

hurduzeu silviu presedinte cj cs

Silviu Hurduzeu îi garantează lui Romeo Dunca: nu va exista o vânătoare de vrăjitoare după ce va prelua mandatul de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin!

Semnarea de către ADR Vest şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin a contractului de „Modernizare DJ 571 – Intersecție DN57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici (Intersecție DN 57)” este un lucru foarte bun pentru judeţ, spune Hurduzeu, care va reveni la șefia CJ din toamnă încolo. O investiție importantă, subliniază liderul PSD Caraș-Severin, atât din perspectiva cărăşenilor care vor beneficia de acest drum, cât şi a posibililor turişti care vor să ajungă la Cheile Nerei, Cascada Beușnița sau Lacul Ochiul Beiului.

Silviu Hurduzeu mai spune că procedura este departe de a fi încheiată, pentru că urmează licitaţia: „Speranţa mea este că va exista interes din partea constructorilor şi că acest contract va putea fi atribuit chiar în acest an odată ce voi prelua mandatul de preşedinte de Consiliu Judeţean. Îi asigur pe cărăşeni că nu doar acest drum, ci toate proiectele începute într-o formă sau alta în judeţul nostru vor fi duse la bun sfârşit. Aşa cum am spus pe întreg parcursul campaniei electorale: odată încheiat scandalul, trebuie să construim în tihnă şi cu seriozitate. Şi exact asta se va întâmpla, pentru că nu ne permitem să ratăm oportunităţile pe care le avem în faţă dacă ne dorim ca judeţul Caraş-Severin să progreseze.”

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Viitorul președinte al Consiliului Județean nu a trecut cu vederea nici comentariile făcute de actualul președinte, Romeo Dunca, liberalul arătându-se mai tot timpul sceptic cu privire la următorii 4 ani. „Mă văd nevoit să constat cu oarecare tristeţe că actualul preşedinte de CJ (care mai are vreo două luni şi jumătate în funcţie) este precum soldatul japonez uitat în tranşee care nu a aflat nici până acum că războiul s-a încheiat şi el a pierdut. Nu îşi are rostul această încrâncenare pe o temă asupra căreia cădem de acord (că astfel de proiecte de investiţii sunt foarte bune pentru Caraş-Severin şi că ele trebuie implementate). De altfel, propun ca, în septembrie, să avem câteva întâlniri punctuale pentru a vedea situaţia în care se află Consiliul Judeţean pentru a face o predare – primire corectă a funcţiilor. Repet ce am spus şi în trecut: nu va exista o vânătoare de vrăjitoare şi nici nu se va da cu napalm peste vreun proiect bun pentru Caraş.”, a afirmat Silviu Hurduzeu.

„Acest proiect va fi implementat de noua administrație, ce urmează să preia frâiele județului după finalizarea mandatului meu. Sper să îl ducă la bun-sfârșit și locuitorii să se bucure de un tronson de drum modernizat la cele mai înalte standarde. La fel și turiștii care se vor putea deplasa pentru a vizita frumusețile din zonă în condiții normale.”, comentase Romeo Dunca după semnarea contractului de finanțare.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/