Dunca nu mai are manager pentru spital! Rămâne Alina Stancovici!

alina stancovici
untitled design set 970x90 px

Anunțată pentru luna martie, demiterea managerului Spitalului Județean de Urgență Reșița e infirmată categoric de Paul Purea, președintele Consiliului de Administrație, dar și de Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean neavând variantă de înlocuire!

Legați parcă la ochi, consilierii județeni PNL l-au eliminat din Consiliul de Administrație al spitalului pe doctorul Caius Diaconescu. Așa le-a ordonat președintele Dunca, așa au făcut. I-au inventat o posibilă incompatibilitate. A fost demontată această ipoteză cu legea pe masă de către Gabriela Stuparu, fostul vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin. În CJ Caraș-Severin legea nu mai e însă de mult timp o problemă, ceva de care să te lovești. Diaconescu e consilier Pro România, iar liberalii au majoritate. Ca atare, l-au executat. În locul acestuia l-au pus pe unul de-al lor. Nici nu contează pe cine, că doar nu are vreun cuvânt de spus. Contează doar să fie la număr. Adică să schimbe raportul de forțe în Consiliul de Administrație de la „Județean”. În așa fel încât, atunci când Dunca dă ordin, să vină propunerea de revocare a managerului din funcție. E mai mult decât evident că asta se va întâmpla, dar nu astăzi, când se întrunesc membrii CA, ci va mai trece o vreme.

Eu nu schimb, eu am sesizat anumite lucruri. Mai departe am să fac ceea ce mi se recomandă a face. M-am interesat la un moment dat cine ar putea veni în locul doamnei Stancovici. Persoana care spunea că ar dori nu mai dorește. Azi nu am niciun nume în caz că va fi nevoie, dacă Consiliul de Administrație consideră că e nevoie de o decizie radicală!”, a precizat președintele Romeo Dunca.

publicitate ziar expresb 1000x100

La fel ca la precedentele valuri, Paul Purea, președintele CA al Spitalului Județean de Urgență Reșița, se opune revocării Alinei Stancovici din funcția de manager. „Nu, este exclus, nu vom discuta despre asta astăzi. Se impune o analiză, se impune să căutăm soluții, pentru că situația spitalului nu este deloc una bună. Asta este o realitate. Nici vorbă să discutăm despre revocare!”, a declarat doctorul Purea pentru expressdebanat.ro.