Dunca l-a prins pe Stanciu. Wow!

Pentru că a început să-i placă la nebunie statutul de vedetă de tabloid (a se vedea imaginele și știrile de breaking news din vacanța de la Mamaia, care l-au impresionat până și pe premierul Ciucă, dar și interviul acordat celor de la Cancan), Romeo Dunca pare să experimenteze și latura jurnalismului frivol, golit de conținut, dar aflat în căutarea senzațiilor tari. Și, cum în lipsă de proiecte la birou timpul se scurge al dracului de încet, domnul nostru președinte de Consiliul Județean ține morțiș să ne arate cine e cel mai tare din parcarea Facebookului, postând, pe lângă tot felul de chestii în care își urlă frustrările, și o poză cu Dani Stanciu și Ionuț Popovici. O poză făcută în stradă, cu doi oameni normali care stau de vorbă pe trotuar. Aș fi înțeles dacă cei doi ar fi apărut în slip, ca la mare, sau în curul gol într-o parcare, ca să fie vreo știre demnă de tabloid. Dar așa…

Bă, Romi, îți spun pentru ultima dată: tu, puiucule, ești președintele nostru, al tuturor cărășenilor. Noi așteptăm de la tine lapte, carne, brânză, ouă, drob de sare în spinare, mălăieș în călcăieș, spital modular, drumuri județene ca-n palmă, tren cu hidrogen, alt spital, județean și de urgență de astă dată, nu prostiile astea pe care le postezi una, două. Nu scandaluri, bârfe și cancanuri de doi bani. E adevărat, Stanciu ăsta, Popovici și Express de Banat au devenit o obsesie pentru tine. Nu mai ai odihnă ziua și nici somn noaptea din cauza lor. În cap ai numai avioane. Faci ce faci și tot la ei te întorci, parcă ai fi tras cu cheița în fiecare dimineață. Parcă ți-ai susține teza de doctorat.

Ți-am mai spus, vezi să nu dai în vreo boală, că ai pus-o dacă ajungi în spital. Că la Staționarul II, ăla pe care nu ai vrut să-l repari cu banii altora, trece apa prin acoperiș când plouă afară. Nu crezi că ajungi acolo? Zău, mă? Păi din moment ce pândești oamenii pe stradă? Mă rog, să postezi fotografii cu doi oameni vorbind pe stradă, ce altă șansă ai? Crezi că ăștia dacă aveau de gând să „atenteze” la inocența ta își dădeau întâlnire în văzul lumii? Așa gândești? Ce dracu, bă, Romi, doar nu ești copil mic să crezi una ca asta. Dar văd că altă treabă nu ai de făcut cât e ziulica de mare în afară de Facebook. Așa că ai grijă ce faci. Treci pe la medicul de familie și-i povestește obsesiile tale legate de Stanciu, Popovici, Mocio, Hurduzeu, PSD, Express de Banat. Și ia-ți tratamentul la timp, dimineața și seara, dacă e cazul, că altfel nu te văd bine.

Pamflet, pamflet, dar cred că e cazul să te apuci serios de lucru, Romi dragă. Parol!

popovici si stanciu

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/