Dunca întinde mâna PSD-ului pentru alegerile din 2024! „O să îmi facă plăcere să merg cu dumneavoastră!”

dunca psd
banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Liberalului care conduce astăzi Consiliul Județean Caraș-Severin îi surâde ideea de a fi candidat unic pe listele comune PSD – PNL la alegerile de la anul!

Romeo Dunca e tot mai conștient că șansele pentru a câștiga un nou mandat se reduc semnificativ cu fiecare zi pe care o petrece la șefia administrației județene, calitate în care s-a evidențiat mai degrabă în sens negativ. Varianta ca PSD și PNL să meargă împreună, pe liste comune, la alegerile locale din 2024 e privită de acesta ca fiind marea sa șansă de a mai rămâne 4 ani în palatul administrativ din centrul Reșiței. Dunca nici măcar nu se ferește să o spună public.

„Mă gândesc cum o să arătăm că, în final, dacă mergem pe calea asta, o să fie veselie până la final de mandat și o să mergeți împreună să mă propuneți candidat. Păi nu mergem în comun? Așa am înțeles…”, le-a mărturisit liberalul social-democraților chiar în plenul Consiliului Județean. Ioan Crina, unul dintre politicienii cu state vechi în județ, i-a cam tăiat entuziasmul lui Romeo Dunca, explicându-i cum e cu listele comune: „Poate că e prietenul de la Reșița. Asta nu v-a spus nimeni? Dacă mergem așa, comun, o să fie unul de la un partid, unul de la celălalt. Nu cred că renunță prietenul de la Reșița. Așa că…”

Dunca a înțeles greșit ce a vrut să spună Crina, și anume că Nelu Popa ar putea candida la Consiliul Județean susținut de PSD și PNL. „Nu-l interesează pe prietenul de la Reșița. Da chiar, o să îmi facă plăcere să merg cu dumneavoastră…!”, le-a mărturisit Romeo Dunca pesediștilor.

Cu zâmbetul pe buze, Crina i-a mai explicat o dată: „Vă spun eu, că am experiența USL-ului. A fost președintele Consiliului Județean dintr-o parte și la Reșița a fost candidat de la celălalt partid. Acum va fi invers dacă mergem împreună, Popa la Reșița și PSD va pune candidat la Consiliul Județean. Dar eu nu cred că mergem împreună!”

În final a înțeles și liberalul cum e cu listele comune în alegeri: „Nu, nici eu nu cred! Poate în țară, dar aici nu, nu cred! Ne dezamăgim cetățenii!” În politica românească s-au văzut destule. Au încăput ei pe aceeași scenă Frunzăverde, Mocioalcă și Vela!

expres banat 1000x100 (2)