UPDATE. Dunărea va curge-n versuri, la Casa de Cultură Moldova Nouă!

Palatul Cultural de la Moldova Nouă mizează, din nou, pe ingeniozitatea tinerilor din Clisura Dunării, organizând, în premieră, concursul de recitat poezii: „Mie-mi curge Dunărea”.


Cu ocazia celebrării Anului Cărții în România, Casa de Cultură din Boșneag pune la punct ultimele detalii ale evenimentului „Mie-mi curge Dunărea”, o competiție de recitat poezii, aflată la prima ediție.

Acțiunea culturală este programată să aibă loc joi, 18 aprilie 2019, începând cu ora 15:00, beneficiarii actului cultural fiind copiii din cadrul a două categorii de vârstă: 6-10 ani și 11-14 ani.

Fie că aleg să vorbească despre Dunăre sau despre o cu totul altă temă, participanții la concurs vor trebui să recite minimum trei strofe dintr-o poezie. Drept urmare, înscrierile pentru participarea la acțiunea culturală se pot face: la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2), pe pagina de Facebook a instituției culturale (printr-un mesaj privat) sau la biblioteca Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” Moldova Nouă, toate acestea până la data de 15 aprilie 2019.

Nu uita! Dacă ești pasionat de lirism și vrei să le arăți tuturor acest lucru, „Mie-mi curge Dunărea” este cadrul perfect în acest sens!

UPDATE, miercuri, ora 14.30

Din motive organizatorice, concursul de recitat poezii „Mie-mi curge Dunărea”, ediția I, va avea loc vineri, 19 aprilie, începând cu ora 14.