Dumitru Rujan, sprijin total din partea lui Nicolae Ciucă

ciuca vela rujan
untitled design set 970x90 px

Aflat marți într-o vizită electorală în Caraș-Severin, președintele PNL și-a reafirmat sprijinul pentru candidatura parlamentarului la Primăria Caransebeș.

Înainte de întâlnirea de partid pe care șeful PNL, Nicolae Ciucă, a avut-o marți seară la Herculane cu liberalii cărășeni, acesta a făcut o scurtă oprire și în municipiul Caransebeș, unde candidează pentru funcția de primar deputatul liberal Dumitru Rujan. Ciucă a fost însoțit la Caransebeș și de secretarul general al PNL, Lucian Bode.

La invitația episcopului Lucian, cei doi lideri liberali au avut o întrevedere cu Preasfinția Sa. Aceasta a fost marcată de discuții importante și de un angajament ferm din partea liderilor PNL de a sprijini dezvoltarea comunității orașului de pe Timiș și Sebeș. La întrevederea cu episcopul Lucian a fost prezentă și o parte din echipa PNL Caraș-Severin.

ciuca episcop lucian

Un moment esențial al vizitei liderilor PNL la Caransebeș a fost reafirmarea sprijinului acordat de către Nicolae Ciucă și Lucian Bode candidaturii parlamentarului Dumitru Rujan pentru funcția de primar al municipiului de pe Timiș și Sebeș.

Cei doi lideri au subliniat faptul că Rujan este omul potrivit pentru a conduce administrația locală, datorită experienței și angajamentului acestuia față de comunitate, demonstrate în mandatul de deputat.

Încurajat de acest sprijin, mi-am declarat o dată în plus hotărârea de a-mi continua eforturile pentru a câștiga alegerile și pentru a pune în aplicare planurile ambițioase pentru Caransebeș”, a subliniat Dumitru Rujan.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/