Dubioza Kolektiv și Spike, pe scena „Timișoara 2023. Celebrarea orașului”

Spike, concert la Timisoara 2023. Celebrarea orasului
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Mai multe concerte, cu acces gratuit, au loc în acest sfârșit de săptămână pe malurile Begăi, la Timișoara. Printre invitați se numără bosniacii de la Dubioza Kolektiv și Spike.

Publicul este așteptat, în acest sfârșit de săptămână, pe malurile Begăi. Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara organizează evenimentul „Timișoara 2023. Celebrarea orașului”. Stiluri precum ska, hip-hop, jazz, muzică simfonică, folk, rock și electro se aud, între 6 și 8 octombrie, pe Bega, în Uszoda și de acolo în amonte și în aval în peste cincizeci de locații.

Bosniacii de la Dubioza Kolektiv și un mix de artiști din România, precum Domino, Brigada D vs Qinta Spartă, DJ Dox sau Spike, vor cânta la „Timișoara 2023. Celebrarea orașului”, pe scena din zona Uszoda.

Cu mesajul lor social și politic curajos, cu spirit balcanic și influențe de ska, punk, reggae, electronică și hip-hop, Dubioza Kolektiv a devenit cea mai mare trupă din regiune, cu concerte sold out în Amsterdam, Berlin, Dublin, Londra, Madrid, Oslo, Praga, Viena, precum și în SUA și Canada. Cu Dubioza Kolektiv publicul se poate întâlni duminică, 8 octombrie, de la 20.45.

De asemenea, pe scena evenimentului va urca și Spike, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 21.10. Tot sâmbătă, de la ora 20.15, timișorenii se întâlnesc pe scena din Parcul Central (zona Uszoda) cu DJ Dox, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din România, o figură reprezentativă a hip-hop-ului românesc.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Mai mult, în parteneriat cu Muzicon, Centrul de Proiecte oferă publicului în acest weekend nu mai puțin de 19 concerte, cu acces gratuit, în locații partenere situate pe malurile Begăi precum: Anturaj, Manufactura și D’Arc pe Mal. Toulouse Lautrec, Psihodrom, B.A.U., Doctorul Sinteză, AnonimTM, We Singing Colours, Jazz à la Jais, ZoleeVee, Sleepin’ Insomnia, Fără Filtru și mulți alții vor crea de-a lungul canalului Bega o atmosferă efervescentă, plină de culoare, ritm și energie.

Pentru publicul care preferă muzică experimentală, inovațiile sonore și vizuale, Festivalul Simultan are loc în acest weekend, în cadrul „Timișoara 2023. Celebrarea orașului”, la MX – Muzeul „Corneliu Miklosi”.

Totodată, iubitorii de jazz au parte, la Timișoara Jazz Festival, de concerte de neratat precum cele ale lui Nils Petter Molvaer și Airelle Besson, Reto Weber și Jasper van’t Hof / Ruggero Robin Trio și alții. Programul complet al concertelor din cadrul „Timișoara 2023. Celebrarea orașului” poate fi consultat AICI!

Timișoara este mai mult decât o capitală a culturii, este exponenta unei stări de spirit unice în țară și în zona asta a Europei. E cel mai important moment prin care ne afirmăm ca europeni autentici”, a afirmat Marius Giura, directorul Gărâna Jazz Fest.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/