Drumurile județene, reabilitate în 2013! Vezi aici lista de investiții!

explo 1000x200

Infrastructura județului se îmbunătățește de la un an la altul. Anul 2013 a adus bucurii pentru șoferii din județ, dar și de peste granițele lui, care au ajuns în zonă cu diferite ocazii.

Cele mai importante trasee județene reabilitate în decursul acestui an sunt tronsonul Cuptoare – Gărâna și Slatina Timiș-Văliug, cele necesare pentru atragerea turiștilor în zona Muntele Semenic. Așadar, mare a fost bucuria iubitorilor de muzică jazz când, înainte de renumitul festival de la Gărâna, drumul Cuptoare-Trei Ape a fost modernizat, astfel încât șoferii s-au putut deplasa fără să mai facă slalom printre gropi.

Lucrările de la Văliug până la Gărâna au făcut parte din proiectul european Văliug-Slatina Timiș, ce atinge suma de 20 de milioane de euro. De altfel, tronsonul Slatina Timiș și până în Văliug a fost și el reabilitat, astfel că se poate circula în condiții foarte bune. Partea Cuptoare-Văliug a fost reabilitată de către Direcția Județeană de Administrare a Domeniului Public și Privat Caraș-Severin.

O altă surpriză pentru locuitorii cărășeni din anul acesta a fost refacerea traseului ce leagă Bozovici de Șopotul Nou, dar care nu este încă finalizată, urmând să se consolideze modernizarea într-o etapă viitoare.

Pe lângă acestea, Consiliul Județean mai are în lucru și tronsonul Reșița-Giurgiova, din care la sfârșitul verii erau renovați șase kilometri, de la intrarea în Goruia până în Giurgiova. De asemenea, s-a lucrat la drumul județean ce leagă orașul Caransebeș de telescaunul către Muntele Mic. Toate aceste investiții importante în infrastructura județului ajută la promovarea zonelor atât de frumoase printre turiștii din toată țara, dar și de peste hotare.

banner 970 x 250