Drumul Timișoara – Dumbrăvița – autostrada A1, finalizat

drumul 691 largit la 4 benzi dumbravita

Lucrările de modernizare a drumului județean 691, care leagă Timișoara de autostrada A1, s-au încheiat. S-au luat măsuri sustenabile.

Consiliul Județean Timiș a început recepția șoselei ce trece prin Dumbrăvița și Giarmata și care are acum 4 benzi pe o lungime de peste 10 kilometri. S-au modernizat sensurile giratorii, s-a realizat iluminatul stradal, semnalizările orizontale și verticale. Constructorul a folosit soluții prietenoase cu mediul.

„Au fost măsuri luate pe partea de sustenabilite prin refolosirea materialelor existente, folosirea de energie verde pentru iluminatul tuturor intersecțiilor. Semaforizarea este un subiect care va fi sub monitorizare un an, pentru că timpii de semaforizare trebuie corelați cu valorile de trafic și celelalte sisteme de semaforizare din oraș”, a spus Cătălin Flămânzeanu, reprezentantul firmei de construcții.

Sens giratoriu pe DJ691 Timișoara - Dumbrăvița - Giarmata - A1

Sens giratoriu pe DJ691 Timișoara – Dumbrăvița – Giarmata – A1

Extinderea a necesitat și refacerea traversării la nivel cu calea ferată, precum și montarea unei bariere automatizate. În paralel, s-au realizat pista de biciclete și accesele către proprietăți.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px
Trecerea la nivel cu calea ferată pe DJ 691 în Giarmata

Trecerea la nivel cu calea ferată pe DJ 691 în Giarmata

Investiția s-a ridicat la 135 de milioane de lei, cei mai mulți bani fiind decontați de Programul Operațional Regional.

whatsapp image 2024 06 04 at 14.34.52

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/