Drumul care duce spre Cascada Bobot din Caraș-Severin va fi pietruit

cascada bobot
timisoara capitala 2023

O zonă mai puțin cunoscută turiștilor este Valea Sfârdin, însă locuitorii din Mehadia se mândresc cu ea, mai cu seamă că aici există și o frumoasă cădere de apă, Cascada Bobot, pe care administrația locală o dorește pusă în valoare.

Cascada Bobot se află la aproximativ cinci kilometri de Băile Herculane, pe teritoriul administrativ al comunei Mehadia. Din Mehadia, accesul până la cascadă se face pe drumul Sfârdin, tronson asupra căruia reprezentanții administrației locale vor interveni cu lucrări în această vară, pentru a-l repara și a facilita accesul turiștilor în zonă.

„Anul trecut am reușit să amenajăm o zonă de camping în poiana care duce către cascadă, pentru ca turiștii sau grupurile de elevi care vin să o viziteze să aibă unde să se odihnească sau să facă un picnic. Anul acesta ne dorim să pietruim drumul care duce la cascadă. Nu știu dacă este suficientă pietruirea, dar deocamdată nu am găsit linii de finanțare deschise care să-mi permită atragerea de fonduri pentru asfaltarea lui. Și atunci îl pietruim din fonduri proprii, și reparăm și podul Trapcea, care se află pe acest drum de 1,6 kilometri, tocmai pentru a facilita accesul turiștilor către cascadă.”, a declarat primarul comunei Mehadia, Grigore Bardac.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

FOTO: Vestbest.ro

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/