Drum închis! Sunt din nou probleme pe DN 57!

piatra berzasca
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Nici nu s-au încheiat încă lucrările pe DN 57, în zona Berzasca, acolo unde se încearcă asigurarea versantului de lângă carosabil, că o nouă cădere masivă de pietre paralizează traficul.

S-a închis din nou Drumul Național 57, în zona Berzasca, după încă o cădere masivă de pietre de pe versanți. Decizia a fost luată seara trecută și se preconizează că traficul va fi redeschis astăzi, în jurul orei 12. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului de ieri.

versant berzasca

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Muncitorii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara se află la fața locului pentru a curăța carosabilul, însă cea mai mare problemă este cea a punerii în siguranță a versantului. Vă reamintim că în zonă au început lucrări de amploare în acest sens: se va realiza o structură din grinzi de beton armat pentru reținerea blocurilor de rocă cu risc de prăbușire pe o lungime de circa 100 de metri. Perioada estimată a lucrărilor este de circa 6 luni.

CITEȘTE ȘI: Lucrări de amploare pe DN 57! Versantul din zona Berzasca, pus în siguranță cu grinzi de beton

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/