Drum închis doar pentru unii! Șoferi sancționați pentru că au ignorat indicatoarele rutiere din zona Berzasca

drum berzasca
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii cărășeni au aplicat amenzi pentru șoferii care au ales să ignore indicatoarele rutiere amplasate pe DN 57, în zona Berzasca, acolo unde drumul este închis în urma unor căderi de stânci și pietre.

Polițiștii din Moldova Nouă au identificat ieri doi conducători auto care nu au respectat semnificația indicatoarelor rutiere care interzic accesul pe DN 57, în zona localității Cozla, unde drumul este închis temporar din cauza alunecărilor de teren, deplasându-se cu autoturismele prin zona închisă fără a ține cont de pericolele existente.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, fiindu-le suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile.

Aceeași sancțiune contravențională va fi aplicată și persoanei al cărei autoturism apare în imaginile postate în spațiul public, în timp ce se deplasa în zona respectivă, fiind demarată procedura de stabilire a identității conducătorului auto în cauză.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Inconștiență! Șoferii își riscă viața pentru a ajunge mai repede la destinație

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Nerespectarea interdicției temporare de circulație instituite pe un anumit segment de drum public se sancționează cu amenzi cuprinse între 870 și 1160 de lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 60 de zile.”, transmit polițiștii cărășeni.

DN 57 rămâne închis în zona Berzasca, până la redeschiderea în siguranță a circulației pe acel segment. Până la anunțarea unor noi măsuri, se circulă în continuare deviat pe ruta: DN 6 Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Nouă.

Polițiștii rutieri desfășoară în continuare activități de patrulare în zonă pentru prevenirea producerii unor evenimente nedorite.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/