Drum blocat de pietre la Baziaș!

Codul galben care a dăinuit asupra județului în ultimele două zile nu s-a consumat fără să lase urme. Cu toate că ploile nu i-au ținut pe cărășeni numai sub umbrele, temperaturile au fost mult mai mici decât cele obișnuite pentru luna mai. De asemenea, codul le-a dat bătăi de cap și pompierilor de la ISU Semenic.

Dacă săptămâna trecută ploile au adus inundații destul de însemnate la Bozovici și Ezeriș, codul galben din ultimele două zile a provocat daune în localitatea Baziaș, de data aceasta. Din cauza ploilor abundente de noaptea trecută și din cursul zilei de astăzi, au avut loc alunecări de teren pe DN 57A, în localitatea Baziaș. Daunele nu au fost însemnate, dar reprezentanții ISU au fost solicitați pentru a acționa pe partea carosabilă. Ploile au spălat mai mulți bolovani, care au căzut pe o lungime de aproape 40 de metri din șosea.

În momentul de față la Baziaș se circulă cu dificultate pe un singur sens. „Se acționează pentru îndepărtarea pietrelor de pe partea carosabilă. Nu au fost daune. Nu au fost raportate alte probleme pe teritoriul județului Caraș-Severin din cauza situației hidrometeo”, a explicat Ancuța Balint, din cadrul ISU Semenic.

Foto: mediafax.ro

banner 1000 x 100 hd