Drulă: Scheletele de fier-beton nefinalizate, o mărturie vie a incompetenței și nepăsării PSD!

catalin drula 1
banner publicitar

Liderul USR acuză că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anulat încă o licitație pe A3, ceea ce ar fi, cel mai probabil, o situație unică în lume!

„Este al doilea tronson blocat de Sorin Grindeanu pe autostrada A3, după ce în primăvară reziliase și lotul vecin Chiribiș – Biharia și pe care nu a fost în stare să îl reliciteze nici până azi. La aproape 20 de ani de la startul lucrărilor de către Bechtel, contorizăm a 4-a reziliere sau anulare de licitație pe sectorul Suplacu de Barcău – Chiribiș, cel mai probabil o situație unică la nivel mondial”, scrie pe Facebook Cătălin Drulă.

Președintele USR se laudă că anul trecut, în mandatul său, a fost anunțat câștigătorul acestei licitații, iar în februarie 2022 s-au finalizat contestațiile. „Ar fi trebuit să fie desemnat câștigătorul final și să se semneze contractul. Însă un asemenea scenariu a fost de neimaginat pentru Sorin Grindeanu. Proiectul a fost abandonat în 2013 de PSD – Dan Șova la un stadiu de finalizare de 50%. De atunci, scheletele de fier-beton nefinalizate au rămas o mărturie vie a incompetenței și nepăsării PSD. Tot aici zace nefolosit și vestitul viaduct de 1,8 km de la Suplacu de Barcău peste lacul de acumulare cu același nume, un <muzeu> în aer liber ce a costat zeci de milioane de euro”, conchide Drulă. Cel pe care Grindeanu îl numește ministrul zero. Din cauza faptului că n-a reușit să inaugureze vreun kilometru de autostradă cât timp a fost el ministru al Transporturilor.