Drulă: „Facem tot pentru ca Bucureștiul să nu ajungă pe mâna Gabrielei Firea”

USR continuă colaborarea cu Nicușor Dan pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea, anunță Cătălin Drulă.

„PNL pare să trădeze electoratul și să se arunce în brațele PSD și la București”, spune Cătălin Drulă după o întâlnire cu primarul general.

„Am avut o întâlnire foarte bună cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, în care am discutat despre prioritățile de dezvoltare ale Bucureștiului și respectarea promisiunii pe care împreună am făcut-o, în 2020, locuitorilor acestui oraș. Au fost și încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administrația Firea – PSD”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

El afirmă că „eforturile de asanare a finanțelor orașului, de a opri mafiile imobiliare și eficientizare a instituțiilor locale încep să se vadă”.

„Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura orașului și am discutat despre proiectele care trebuie accelerate. Continuăm colaborarea noastră din Consiliul General și vom face tot ce ne stă în putere pentru ca Bucureștiul să nu ajungă înapoi pe mâna Gabrielei Firea. Cu atât mai mult cu cât PNL pare să trădeze electoratul și să se arunce în brațele PSD și la București”, încheie Drulă.

Nicușor Dan a avut o întâlnire marți și cu liderul PMP, europarlamentarul Eugen Tomac. „Pentru noi este foarte important ca viitorul Bucureştiului să fie tot de dreapta şi, evident, că vom fi alături de domnul primar general şi în următoarele proiecte. Sunt absolut convins că parteneriatul nostru va da roade pentru că România are nevoie, anul viitor, de o opţiune credibilă de dreapta şi, evident, Bucureştiul are nevoie de continuitate şi de un program politic de dreapta, consecvent, aplicat pe realităţile Capitalei, pe care noi îl vom susţine cu toată forţa”, a declarat Tomac.

1000x100 (5)