Drulă, despre centura de sud a Timișoarei: De un an contractul e mai mult mort, dar Grindeanu n-a vrut să rupă pisica

default

Reprezentanții USR de Timiș sunt de părere că rezilierea contractului cu antreprenorul care realizează centura de sud a Timișoarei reprezintă „un eșec 100% al bănățeanului din fruntea social-democraților timișeni”. 

„Ceea ce trebuia să se întâmple, iată că s-a întâmplat! După mai bine de un an de zile de când e ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a transmis vestea cea mare: a decis să rezilieze contractul pentru Centura de Sud a Timișoarei. Deși liderii USR Timiș au avertizat constant în privința dezastrului de pe acest șantier, vital, altfel, pentru traficul din oraș, Grindeanu s-a făcut că plouă. Nu a luat de-a lungul mandatului său nicio măsură pentru a remedia situația din santier. Liderul PSD Timiș a dat asigurări că totul merge bine, iar acum a ajuns să rezilieze contractul cu societatea italiană. Prea târziu, domnule Grindeanu, prin incompetența crasă de care ați dat dovadă și cu acest prilej ați amânat cu ani buni șansa ca timișorenii să circule în condiții de secol 21.”, au transmis reprezentanții USR Timiș, printr-un comunicat de presă.

Potrivit liderului USR, deputatul Cătălin Drulă, „ A așteptat un moment înainte de sărbători când lumea e cu gândul în altă parte și anunță acum rezilierea contractelor cu constructorul italian sufocat.”

Drulă a mai cerut social-democraților să nu reliciteze centura „exact ca prima dată”: „includeți noduri denivelate civilizate acolo unde lipsesc, măcar la recontractare să nu mai fie aceleași probleme, deși faptul că rămâne un drum primitiv 1+1 la un oraș mare european e tot o rușine care nu se mai șterge…”.

USR Timiș, mai spun reprezentanții partidului, va monitoriza cu atenție ce se va întâmpla în viitorul apropiat cu centura de sud a Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: Nu mai e cale de întoarcere! Contract reziliat pentru centura de sud a Timișoarei