Droguri din Germania, descoperite la o graniță din Timiș

Droguri vama Timis
promovare online Timisoara Casa Auto

Doi germani au vrut să intre în țară, prin Timiș, cu mai multe droguri asupra lor, printre care ciuperci halucinogene și cannabis.

Polițiștii de frontieră de la Moravița au descoperit stupefiantele în mașina străinilor, un bărbat și o femeie, ambii de 25 de ani, marți seara.

„În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanelor și a autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite, în bagajele personale, nedeclarate, ambalaje și recipiente cu diverse substanțe susceptibile a fi substanțe stupefiante și halucinogene, muguri de cannabis, ciuperci”, a transmis Poliția de Frontieră.

Polițiștii au confiscat două grindere, mai multe pungi care conțineau cannabis, o pastă maro cu miros întepător și ciuperci halucinogene.

Femeia din mașină le-a spus polițiștilor că este consumatoare ocazională și că a achiziționat substanțele din Germania pentru consum propriu. Oamenii legii au deschis totuși un dosar penal pentru „introducerea sau scoaterea din țară de droguri de mare risc fără drept și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu fără drept”. Ancheta este continuată de DIICOT Timișoara.

promovare banner maxagro

ciuperci halucinogene la vama moravita

Droguri din Germania la vama Timis

 

publicitate tmc 640