Dr. Raed Arafat, pentru prima dată la cel mai mare târg de joburi

angajatori de top bucuresti
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Ediția din această primăvară a evenimentului „Angajatori de TOP”, va aduce, în premieră, în fața candidaților, pe Dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență.

Dr. Raed ARAFAT, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne și șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, va susține vineri, 29 martie, între orele 14:30-15:00, în celui mai mare târg de joburi Angajatori de Top – București, o prezentare cu tema „Inovație în sistemul public. Studiu de caz. Departamentul pentru Situații de Urgență.

Secretarul de stat va povesti, atât despre ce poate construi o echipă cu expertiză, spirit de inovare și profesionalism, cât și despre ce înseamnă să crești profesional și personal în sistemul public, atunci când munca ta are impact și aduce schimbare sistemică.

La ediția din această primăvară, ce se va desfășura pe 29-30 martie, la Sala Palatului, vor mai fi prezente și instituțiile de stat: Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) și RASIROM.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) va fi prezent, în premieră, la această ediție
de Angajatori de TOP București. Mihai Mihalecea, STS specialist, și Octavian Petre, STS specialist, vor susține în cadrul conferinței I LOVE Tech o prezentare intitulată Cloud native stories from the Special Telecommunications Service. STS este instituția care asigură suportul tehnic pentru
autoritățile statului român. Aceasta dispune de o infrastructură complexă de comunicații și oferă
soluții IT&C care implică echipamente și tehnologii avansate.

1000x100 (3)

Regia Autonomă RASIROM – integrator de soluții tehnologice avansate, deținut de statul român, are ca
scop principal protejarea infrastructurilor critice și a instituțiilor din sistemul național de apărare,
ordine publică și siguranță națională.

Tot în cadrul târgului, la standul Fii Pregătit, vizitatorii vor putea interacționa cu site-ul fiipregatit.ro, al Departamentului pentru Situații de Urgență, unde vor afla mai multe despre ce înseamnă pregătirea
pentru situații de urgență, despre prevenire, despre comportamentul corect în caz de dezastre și
multe altele.

Pe lângă instituțiile care vor fi prezente la Angajatori de TOP București, la eveniment vor participa 90 de companii, care vor oferi peste 7.000 de joburi, câteva dintre acestea fiind: BAT Romania, Amazon, Ford Business Solutions, EY România, IBM, Nestle, BCR, TELUS International, Renault Group Romania și Vodafone Romania.

Cei care vor să participe la Angajatori de TOP București sunt așteptați pe 29 martie, între 10:00 – 18:00, și pe 30 martie, între 10:00 – 17:00. Mai sunt doar câteva zile disponibile pentru înscriere, așa că persoanele interesate trebuie să își creeze un CV în mod gratuit pe Hipo.ro și să descarce versiunea CV Barcode a acestuia și să o prezinte la standurile companiilor.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/