Două zile fără apă în Timiș. Se va lucra rețeaua de distribuție a apei

Aquatim Timisoara statie de epurare
untitled design set 970x90 px

Aquatim intervine la conductele de pe Calea Bogdăneștilor, dar și la rețeaua de distribuție a apei din Ohaba-Forgaci, județul Timiș.

Miercuri, 27 septembrie, între orele 8-20 se vor executa două conectări de conducte pe Calea Bogdăneștilor, la intersecțiile cu strada Cassian Munteanu și Taborului. Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a Căii Bogdăneștilor și de amenajare a Pasajului Solventul, iar pe durata lor presiunea va fi scăzută la blocurile din zonele Freidorf, Dâmbovița și Dunărea.

Pe 27 și 28 septembrie, zilnic între orele 9-15, în Ohaba-Forgaci se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare. Pe durata lucrărilor, în prima zi se va opri furnizarea apei, iar în ziua următoare presiunea va fi scăzută în localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

untitled design set 970x90 px

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri
de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

CALL-CENTER/ DISPECERAT: 0356 914, program 24/7