Două zile de joc și voie bună la Surducu Mare și Comorâște! De Sfânta Marie Mică, Mirela Petrean și Georgiana Vița cântă la Ruga Bănățeană!

mirela petrean
picnic iulius1000x100

Primăria și Consiliul Local Forotic organizează miercuri și joi Ruga Bănățeană în localitățile Surducu Mare și Comorâște.

Alături de artistele Mirela Petrean și Georgiana Vița, atmosfera va mai fi întreținută de Andreea Aleușan și Ioan Surdu, acompaniați de formația „Vulturii”, la Surducu Mare, și de Lăzărică Imbrescu, Denisa Tanigoi și formația „Generația Noua”, la Comorâște. Tabloul de sărbătoare va fi întregit de Ansamblul „Timișul” și Școala de dansuri „Aly Dance”.

În ambele localități, manifestările vor debuta cu o slujbă religioasă oficiată de preotul paroh. Organizatorii nu i-au uitat nici pe cei mici. „Așteptăm cetățenii să ni se alăture în număr cât mai mare în cele două zile de sărbătoare. Am pregăti surprize, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Parcul de distracții oferă atracții destinate întregii familii. Vom petrece alături de Mirela Petrean și Georgiana Vița, dar și de Andreea Aleușan, Ioan Surdu, Lăzărică Imbrescu și Denisa Tanigoi.”, ne-a declarat primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

leader board 728 x 90 px