Două tinere din Bocșa și Berzovia, prinse cu droguri de polițiștii din Reșița

Droguri in staniol
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Aproape că nu trece o zi fără ca polițiștii să descopere șoferi băuți sau drogați pe străzile din Caraș-Severin. Două tinere au fost prinse în Reșița având asupra lor substanțe interzise. Ba mai mult, șoferița era drogată!

În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe Bulevardul A. I. Cuza din Reșița, un autoturism condus de o tânără de 25 de ani din Bocșa. În urma testării cu aparatul din dotare, au rezultat indicii referitoare la consumul de substanțe psihoactive. De asemenea, asupra acesteia și asupra pasagerei din același autoturism, o femeie în vârstă de 32 de ani din comuna Berzovia, au fost găsite 3 pungi de nailon conținând materie vegetală de culoare verde-oliv și substanță solidă de culoare albă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Nici alcoolul nu le-a fost străin șoferilor opriți de polițiști. În aceeași noapte, la ora 02.40, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au oprit pentru control, pe strada Bucegi, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din Moldova Nouă. La testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Miercuri, la ora 18.30, polițiști de la Biroul Rutier Caransebeș au oprit pentru control, pe Calea Severinului, un autoturism care circula în direcția strada Calea Orșovei. La volanul autoturismului era un bărbat de 33 de ani din Caransebeș. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest stabilindu-se că avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

promovare banner maxagro

În toate cele trei cazuri conducătorii auto au fost conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Sursă foto: Arhivă

publicitate tmc 640