Două note de 10 la titularizare în Caraş-Severin

În urma afișării primelor rezultate, peste 44% din candidații cărășeni care au susținut proba scrisă a concursului de titularizare în învățământul preuniversitar au reușit să obțină o notă peste 7. Nu au lipsit nici notele de 10, Limba și literatura română, dar și Religia ortodoxă reprezentând materiile în cadrul cărora a fost obținut punctajul maxim.

„Procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații din județul Caraș-Severin care au susținut proba scrisă este de 44,60% (130 de candidați). Au fost obținute două note de 10 (zece), respectiv la Limba și literatura română, Pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii și la Religie ortodoxă, 101 note între 5-6.99 și 56 note între 1,01-4.99”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin, Ion Chiosa.

Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21.00, respectiv 5 august, până la ora 12.00.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul: titularizare.edu.ro, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12-14 august.

Sursa foto principal: monitorulcj.ro.


1000 x 100 gif logiscool