Două noi spectacole, în lucru la Teatrul de Vest

florin ionescu teatrul de vest
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

După ce martie a fost lună „plină”, cu 20 de spectacole susținute în tot județul, în această perioadă se repetă intens.

Agenda pentru luna mai a teatrului reșițean cuprinde reprezentația de la Deva din 10 mai dar și participarea, pe 23 mai, la festivalul de teatru de la Târgu Jiu cu spectacolul „Viața e vis”. Cu același spectacol se va merge și la Oradea, într-un alt festival programat la începutul lunii iunie. În acest context, se repetă intens la spectacolele „Slugă la doi stăpâni”, de Carlo Goldoni, respectiv „Cina de adio”, de Alexandre de la Patelliere și Matthieu Delaporte. Se lucrează în paralel la cele două spectacole, lucru înlesnit și de festivalul de teatru pentru copii „Lumea poveștilor”, programat în perioada 18-26 mai.

„Slugă la doi stăpâni” implică aproape întreaga trupă de actori a teatrului reșițean și este pus în scenă de regizorul Erno Tapaszto de la Teatrul Maghiar din Arad. „Cina de adio” este un spectacol cu trei personaje, la care se lucrează alături de regizorul Daniel Bucur. Așadar este vorba despre două noi comedii la Teatrul de Vest, după ce, în actuala stagiune, Camelia Ghinea a pus în scenă „Floare de cactus”.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„Dat fiind faptul că, la Reșița, vor avea loc festivaluri de teatru atât în luna mai cât și în iunie, în prezent sunt mai puține reprezentații iar accentul e pus pe repetiții. Ne dorim ca primul spectacol să fie gata până pe 15 iunie iar cel de-al doilea să fie finalizat până la sfârșitul stagiunii, pe 30 iunie”, am aflat de Florin Ionescu, managerul teatrului reșițean.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/