Două depozite, puse la pământ de un incendiu violent! Pompierii luptă cu flăcările de mai bine de 4 ore!

Intervenție dificilă pentru pompieri! Două depozite din Ticvaniu Mic, însumând sute de metri pătrați, au fost cuprinse de flăcări! Materialele din interior au făcut ca lucrurile să devină și mai dificile în lupta cu focul.

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi în Ticvaniu Mic. Pompierii din Oravița, dar și cei din Reșița, intervin, de la ora 11.00, pentru a stinge flăcările. Incendiul se manifestă violent, cu flacără şi degajare mare de fum din cauza cantităţii mari de materiale combustibile care se aflau în depozitele respective.

Echipajele de pompieri militari au intervenit rapid cu trei autospeciale de stingere și o autospecială de primă intervenție și comandă și au împiedicat propagarea incendiului la anexele vecine, un hambar cu porumb și o magazie unde se aflau mai multe utilaje. Intervenția este în desfășurare în acest moment. Incendiul este localizat, dar se acționează pentru stingerea acestuia.

Intervenția este dificilă din cauză suprafeței mari de peste 700 mp care a fost cuprinsă de flăcări și din cauză că, într-unul din depozite, se află aproximativ 500 de baloți de fân.

În sprijinul echipajelor de pompieri din Oravița intervine și o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Reșița. Cauza probabilă va fi stabilită după lichidarea incendiului.

tmc 640