Două centre noi de Radiologie dentară în Caraș-Severin. Aparatură de ultimă generație și investiții de peste 500.000 lei

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

X-Ray Dental este rețeaua de centre de imagistică dentară prezentă în mai multe orașe din județul Caraș-Severin. Specialiștii clinicii, Andreea și Valentin Zaharia, ne-au acordat un interviu care cuprinde povestea centrelor și alte informații prețioase pentru pacienți.

Cum au luat naștere centrele dumneavoastră de radiologie dentară?

Din dorința de a oferi calitate în ceea ce înseamnă radiografii dentare, folosind aparatură și tehnologii de ultimă generație cu doze minime de radiații pentru medicii dentiști, cât și pentru pacienții noștri. Deoarece punem accentul pe inovație în tot ceea ce facem, punând la dispoziție servicii moderne, create special pentru nevoile acestora, am deschis două centre de imagistică dentară în orașul Oravița și ulterior în orașul Reșița, pentru a ne mări echipa.

Unde ați deschis primul centru de Radiologie dentară?

Primul centru de Radiologie dentară l-am deschis în orașul Oravița, fiind și primul astfel de centru din oraș. Așadar, am intrat în atenția publicului și am reușit să îl fidelizăm, prin profesionalismul și tehnologia avansată pe care o deținem. Acest lucru facilitează obținerea unor rezultate precise, cu un nivel scăzut de radiații.

„Un tratament reușit începe întotdeauna cu o radiografie performantă”

De ce ați deschis la Oravița primul centru de radiologie dentară și nu la Reșița?

Totul a început în anul 2019 din pasiunea pentru domeniul imagisticii. La Oravița am găsit un mediu prielnic pentru dezvoltare, având în vedere că nu exista un concept atât de performant. Am făcut investiții importante pentru a ne perfecționa continuu și astfel am reușit să oferim pacienților servicii revoluționare.

Ați avut emoții în privința businessului?

Am avut câteva emoții în ceea ce privește acest lucru, cum este la început de drum pentru orice business. Există șanse de succes sau de eșec total. Fiind vorba de primul centru de Radiologie dentară pe care l-am deschis, totodată în premieră un centru de acest fel din Oravița, pe de o parte ne-am gândit că exista probabilitatea să fie un eșec, deoarece oamenii nu mai avuseseră un așa centru în oraș și puteau fi reticenți vizavi de serviciile noastre. Însă, pe de altă parte, am avut încrederea că tehnologia noastră bazată pe radiații minime își va demonstra beneficiile, iar oamenii nu vor ezita să apeleze la centrul nostru.

Câți pacienți v-au trecut pragul până în acest moment?

publicitate tmc 640

Prioritatea noastră este ca fiecare pacient să beneficieze de servicii de înaltă calitate, utilizând doze minime de radiații în condiții de maxim confort. Datorită celor precizate anterior, am atras aproape 4.000 de pacienți, care s-au dovedit a fi foarte mulțumiți de inovația concepută exact pentru nevoile lor.

Care sunt beneficiile aparaturii folosite de X-Ray Dental?

Ne mândrim cu echipamentele performante din centrele noastre de radiologie, în ceea ce privește cantitatea minimă de radiații și calitatea imaginilor ce ne ajută să oferim investigații performante. Toate acestea sunt posibile datorită experienței echipei X-Ray Dental, dar și a colaborării cu furnizori profesioniști de aparatură radiologică. Mereu ne-am dorit să fim în ton cu ultimele noutăți în materie de tehnologie și din acest motiv am investit peste 500.000 lei în aparatura noastră. Garantăm o radiografie de cea mai înaltă calitate în cel mai scurt timp.

Ce beneficii oferiți medicilor? De ce să aleagă centrele dumneavoastră și nu alte centre de imagistică dentară? Cum sprijiniți medicii? Dar sistemul de medicină dentară? 

Sprijinim sistemul de  medicină dentară și venim în ajutorul medicilor, ușurându-le munca. Oferim acces rapid medicilor  la investigații radiologice de calitate, dar și pacienților de a beneficia  în deplină siguranță de aceste investigații. Respectul pentru pacient implică practicarea unui act medical ireproșabil, bazat pe cele mai noi echipamente. Echipamentele de ultimă generație generează imagini clare și au un timp scurt de acțiune, cu doze reduse de radiații. Încurajăm pacienții să ne aleagă, deoarece suntem transparenți în relațiile cu aceștia, motiv pentru care nu ne permitem să oferim decât servicii de imagistică medicală precise. Profesioniștii și tehnicienii din echipa X-Ray Dental sunt pasionați de ceea ce fac, asigurându-vă o experiență cât mai plăcută.

Despre radiații ce ne puteți spune? Oamenii în general sunt reticenți în privința aceasta

Dinții bolnavi, care au nevoie de tratament, au doi dușmani principali: teama de a merge la un control și refuzul de efectuare a radiografiilor, care duce la imposibilitatea stabilirii unui diagnostic corect și efectuarea unui tratament de succes. Radiografiile dentare sunt indispensabile medicilor dentiști, deoarece oferă detalii esențiale ce nu pot fi obținute altfel. Medicul dentist poate vedea pe radiografii fosele nazale, sinusurile maxilare și toate celelalte structuri osoase sau articulare, până la patologii osoase, precum chisturi, tumori, resorbții osoase.

Este important să efectuăm exact ce investigații radiologice ni se cer, pentru ca diagnosticul să fie unul corect, iar tratamentul, unul de succes. Suntem recunoscători că era digitală ne-a adus aparate performante, cu doze minime de radiații pentru pacienții noștri. Investigațiile radiologice digitale, efectuate cu aparaturi performante, ne expun la mult mai puține radiații decât cele clasice. Așadar, investigațiile radiologice nu prezintă un pericol pentru sănătatea noastră, în schimb neefectuarea lor, da.

Ce ați dori să le transmiteți viitorilor pacienți?

Vă așteptăm în cele două centre ale noastre pentru a beneficia de aparatura și serviciile de cea mai înaltă calitate, dar și de profesionalismul echipei X-Ray Dental pentru a vă convinge chiar dumneavoastră de cele spuse mai sus.

De asemenea, vă invităm pe site-ul nostru să aflați mai multe informații legate de serviciile oferite și pe pagina de Facebook X-Ray Dental-Radiologie Dentară, unde suntem activi și vă punem la curent cu toate noutățile.

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/