Două cățelușe abandonate, adoptate de șeful județului Timiș. Mesajul transmis de Alin Nica

nica caine 2

Rona și Blacky sunt două cățelușe pe care Alin Nica le-a adoptat în urmă cu câteva săptămâni de la Asociația Pieces of Heaven. Liberalul transmite, astfel, că susține eforturile voluntarilor care protejează animalele.

„În pragul sărbătorilor mi-am făcut timp pentru activități de suflet și sunt fericit că cele două noi membre ale familiei și-au găsit locul în casa noastră! Am adoptat două cățelușe metise care au avut o poveste tragică de viață, dar sper ca în familia noastră să reușim să o rescriem. Pe Rona și Blacky le-am adoptat acum câteva săptămâni de la Asociația Pieces of Heaven deoarece susțin eforturile voluntarilor care fac protecția animalelor. Cred că un câine sau un animal de companie nu trebuie să fie de rasă ca să aducă bucurie într-o casă și, mai cred că, odată îngrijiți precum cățeii de rasă, metișii devin la fel de frumoși și de iubitori.”, a scris Alin Nica pe Facebook.

nica caine

Șeful CJT mai spune și că urmează ca în curând să sterilizeze cățelușele, operația fiind una extrem de accesibilă. „Cine poate rămâne indiferent în fața unor animale abandonate, poate sta nepăsător și în fața unor copii, bătrâni sau oameni aflați în situații vulnerabile. Grija și iubirea nu vin pe segmente, categorii sau rase, iar cei dornici să ajute, o vor face pe tot parcursul anului, nu doar de sărbători. Oamenii care se implică în protecția animalelor vor dona și pentru copii, căci la baza fiecărei forme de contribuție se află bunătate și un suflet nobil.”, a mai spus Nica.

nica caine 3