Două accidente și trei victime în Caraș-Severin la ceas de seară

accident
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Două accidente rutiere au avut loc în această seară în două zone diferite din Caraș-Severin. O mașină s-a răsturnat și alte două s-au ciocnit. Trei victime au nevoie de îngrijiri medicale.

Trei participanți la trafic s-au transformat în victime, fiind implicați în două accidente rutiere produse în această seară în Caraș-Severin.

Primul accident (foto) a avut loc pe DJ 572, între localitățile Berzovia și Vermeș, unde o mașină s-a răsturnat. Echipajele ajunse la fața locului au constatat că în urma accidentului a rezultat o singură victima, de sex feminin, conștientă, care primește îngrijiri medicale de la echipajul Ambulanței. Pompierii detașamentului din Reșița s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și asigură măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Al doilea accident rutier s-a produs pe DN6 (E70) la Zăgujeni, cu două autoturisme implicate, fără persoane încarcerate. Au rezultat două victime conștiente, un adult și un minor, care au primit îngrijiri medicale la fața locului de către echipajele SAJ și SMURD. Ulterior, minorul a fost transportat la spitalul din Caransebeș de către ambulanța SMURD pentru investigații de specialitate. Echipajul din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș asigură măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/