Dotări moderne și aparatură digitală pentru școala gimnazială din Ciudanovița

scoala ciudanovita

Unitatea de învățământ urmează să fie dotată cu mobilier modern, materiale didactice și echipamente IT, printr-un proiect european.

La 90.000 de euro se ridică finanțarea obținută de administrația locală din Ciudanovița pentru școala gimnazială din centru de comună. Finanțarea atrasă prin Programul Național de Redresare și Reziliență vine să îmbunătățească actualele condiții de studiu pentru elevii care învață aici. Va fi achiziționat, așadar, mobilier școlar nou, materiale didactice pentru sălile de curs și laboratoare, dar și echipamente digitale, precum table inteligente, calculatoare, videoproiectoare etc.

Această finanțare ne va permite nouă și conducerii unității de învățământ să venim cu noi dotări la școală. Noi avem table smart, videoproiectoare, dar nu în fiecare clasă, iar prin acest proiect vom veni cu echipamente în completare. De asemenea, vom mai achiziționa și mobilier, dar și materiale didactice pentru dotarea laboratoarelor”, a explicat pentru expressdebanat.ro, primarul comunei Ciudanovița, Dorian Constantin Nebunu.

1000 x 100 gif logiscool