Dosar penal pentru furt de voturi

Aproape de ora închiderii secțiilor de votare, polițiștii au fost chemați să intervină la Școala Numărul 7 din Reșița, acolo unde unul dintre membrii secției de votare a sesizat existența în plus a mai multor buletine de vot, așezate la un loc.

UPDATE ORA 11.00
La Secţia de votare nr.51 din Reşiţa, personalul de pază a fost sesizat cu privire la faptul că preşedintele secţiei de votare a descoperit mai multe buletine de vot asupra unui membru al biroului secţiei. “Echipa de cercetare deplasată la secţie a constatat că mai multe buletine de vot neştampilate au fost găsite pe masă, sub documentele personale ale acestui membru din cadrul secţiei de votare. Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt de documente electorale”, a spus Anucuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE ORA 00.00
Oamenii legii au fost sesizați să intervină imediat, ca să cerceteze dacă prezența buletinelor de vot a fost sau nu justificată. „Ceea ce vă pot spune este că acest caz s-a încheiat cu întocmirea unui dosar penal. Umrează de văzut care este acuza care i se aduce celui care a fost surprins cu buletinele”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție al Județului Caraș-Severin. Din surse neoficiale, ar fi vorba despre aproximativ 12 buletine de vot.