Dorințe și regrete! Care sunt speranțele primarului Mirel Pascu pentru anul 2023?

mirel pascu in cl

Evoluția lucrărilor la infrastructura rutieră din Bocșa l-a nemulțumit pe primarul Mirel Pascu în anul care s-a încheiat. Speră la mai mult în 2023 atât în ceea ce privește modernizarea drumurilor, cât și proiectul turistic din zona lacului Medreș.

Lucrurile n-au decurs tocmai cum și-ar fi dorit primarul Mirel Pascu în anul 2022, mai ales în ceea ce privește modernizarea infrastructurii rutiere. „Mi-aș fi dorit ca pe PNDL 2 să închid mai multe străzi, dar din 52 de străzi am început în forță în jur de 20 de străzi și aș vrea să închid jumătate din străzi în 2023, iar în următorul an să închid cele 52 de străzi plus încă 12 pe fonduri europene pe care le-am licitat.”, ne-a declarat primarul Mirel Pascu.

Cea mai mare dorință pentru anul care tocmai a început este ca, pe lângă avansarea lucrărilor la drumuri, să se găsească finanțare pentru proiectul turistic de pe lacul Medreș.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Mi-aș dori să găsesc o finanțare pentru lacul Medreș, unde avem un studiu de fezabilitate făcut, un proiect ambițios pentru zona de agrement a orașului Bocșa și la capitolul infrastructură să reușesc să fac cât mai multe într-un an de zile.”, a mărturisit Mirel Pascu.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/