Dorinel Munteanu, prea scump pentru CSM Reșița?!

Antrenorul echipei de fotbal de Liga 2, CSM Reșița, s-a despărțit de rosso-neri. Pretențiile financiare prea mari raportate la bugetul clubului ar fi motivul divorțului!

Cu „Neamțul” pe banca tehnică, rosso-nerii s-au salvat de la retrogradare. E adevărat, și cu ajutor de la un adversar atât de hulit cum e COVID-19, virusul care a pus punct prematur campionatului Ligii 2 de fotbal. Odată îndeplinit obiectivul pentru primul sezon petrecut de CSM Reșița pe a doua scenă fotbalistică a țării, Dorinel Munteanu a început să vorbească de promovare. Entuziasmat de ultimul meci al sezonului, victoria din deplasare cu Rapid, și de nebunia primarului Reșiței, Nelu Popa, care spune că bugetul orașului nu mai e ca al unui butic de cartier, tehnicianul a anunțat că pregătește revenirea stadionului din Valea Domanului pe harta Ligii 1. L-a dublat cu declarații la fel de optimiste și edilul-șef. Numai că, întâlnirea de astăzi dintre Dorinel Munteanu și președintele clubului, Cristian Bobar, a venit ca un trăsnet care stinge din nou visul microbiștilor reșițeni.

„E adevărat, pot să vă confirm faptul că am ajuns la final de contract cu Dorinel Munteanu și staff-ul său, contract care nu s-a mai prelungit. Îi mulțumesc pentru colaborare, Dorinel se va bucura întotdeauna de respectul nostru pentru tot ce a făcut pentru CSM Reșița și pentru fotbalul românesc”, a spus sec șeful CSM-ului pentru expressdebanat.ro. Tehnicianul n-a spus nici el mai mult. „M-a anunțat președintele Bobar că vor un alt atrenor, eu fiind prea scump. Deocamdată nu știu mai multe, nu vreau să vorbesc la cald”, a declarat Munteanu pentru Express de Banat.