Dorian Popa, „Ghinionist” în Reșița! Cel mai nou videoclip al artistului, filmat în diverse zone ale orașului! [VIDEO]

Dorian Popa, unul dintre cei mai în vogă artiști ai momentului, a lansat ieri videoclipul piesei „Ghinionist”, coloana sonoră a filmului regizat de Iura Luncașu, produs în Caraș-Severin, care va fi lansat în 8 decembrie.

Dorian Popa a lansat aseară videoclipul piesei „Ghionionist”, coloana sonoră a filmului „Ghinionistul” care va avea premiera în 8 decembrie. Dorian Popa face parte din distribuția filmului, alături de Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Vlad Logigan, Ruby, Augustin Viziru, Sânziana Tarta, Virgil Ianțu sau Codin Maticiuc. Filmul, în regia lui Iura Luncașu, are premiera în cinematografele din țară în data de 8 decembrie și, cel mai probabil, actorii din film vor fi prezenți la Reșița la data lansării. Asta pentru că cea mai mare parte a scenelor au fost filmate în diverse locații din Reșița și împrejurimi, dar și în Anina.

Până atunci, videoclipul lui Dorian Popa, filmat la Reșița și presărat cu secvențe din film are, la doar câteva ore de la lansare, peste 155.000 de vizualizări și 9.000 de like-uri.

Cei care vor să vadă fragmente din filmul „Ghinionistul”, o comedie autentic românească, pot urmări trailerul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=4rH1dEANazw