Donație nesperată pentru două școli din comuna Forotic

donatie forotic
promovare online Timisoara Casa Auto

Aproximativ 30 de calculatoare și mobilierul aferent acestora au fost donate unităților de învățământ din Surducu Mare și Forotic de către o companie din Timișoara.

Laboratoarele de Informatică ale unităților de învățământ din Surducu Mare și Forotic au fost dotate de curând cu echipamente IT și mobilier de către compania Toluna România din municipiul de pe Bega. Intermedierea a fost făcută de către un fost elev al școlii din Surducu Mare, Alexandru Iacob, care nu și-a uitat originile și care a dorit să întindă o mână de ajutor unității de învățământ de pe băncile căreia a ieșit.

Inițial, intenția a fost de a dota numai școala din Surducu Mare, însă în urma discuțiilor purtate cu primarul Alexandru Sporea, reprezentanții companiei au hotărât să sprijine și unitatea de învățământ din Forotic, unde învață și mai mulți copii.

promovare banner maxagro

La Surducu Mare, laboratorul de informatică a fost dotată cu 11 locuri de lucru. Fiecare loc a fost dotat cu birou, scaun, calculator, monitor, tastatură și mouse. Au mai fost aduse, de asemenea, șase scaune, trei dulapuri, două birouri și o masă pentru conferințe. La școala din Forotic, laboratorul a fost dotat cu 18 locuri de lucru, fiecare echipat, la rândul său, cu birou, scaun, calculator, monitor, tastatură și mouse. Calculatoarele au fost legate deja la rețeaua de internet, iar elevii își pot desfășura în bune condiții activitățile școlare. Intenția donației a fost numai pentru școala recent modernizată din Surducu Mare, școală în care și Alex Iacob a fost elev. Discutând situația existentă a învățământului din comună, l-am rugat dacă poate discuta la firmă și dacă pot dota și laboratorul de informatică învechit al elevilor de la gimnaziu, lucru care s-a și întâmplat. Doresc să mulțumesc pe această cale tuturor acelora care au făcut posibilă această donație.”, ne-a declarat primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

donatie echipamente it 2

publicitate tmc 640