„Domnul Dunca trebuie să facă măcar jumătate din cât a reușit cu firma lui. Dar în administrație nu poți da cu parul”

Are experiență de ani buni în politică, iar conflictele nu i-au fost străine. Cele mai multe dintre ele au avut legătură fie cu activitatea sa în domeniul silvic din Caraș-Severin, fie cu trecerea frecventă de la un partid la altul. Asta i-a atras la un moment dat reacții virulente și din partea lui Romeo Dunca, chiar dacă se aflau în aceeași tabără politică, însă Ion Tabugan spune că securea războiului a fost îngropată. 

Deputatul Ion Tabugan, cel care a decis să facă un pas în spate și să nu se mai arunce în nicio luptă electorală după 3 mandate în Parlamentul României, comentează acum accederea lui Romeo Dunca în fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin. O face după ce în primăvară a existat un conflict deschis, pornit tocmai de la actualul șef al CJ. Pe atunci candidatul la președinția Consiliului Județean l-a atacat în termeni duri pe deputatul care era, de fapt, în aceeași tabără cu el, cea liberală: „Va trebui să fugiți ca necuratul de tămâie de mine dacă voi conduce Consiliul Județean Caraș-Severin. Iar dacă PNL va câștiga alegerile naționale în așa fel încât să nu mai fie nevoie de compromisuri cu tot felul de traseiști, o să insist la cei cu putere să vă tragă pe dreapta. Activitatea dumneavoastră este dăunătoare pentru viitorul județului!”, Romeo Dunca sugerând că Tabugan este vinovat pentru că ar fi închis ochii la o exploatare forestieră.

Lucrurile au fost tranșate, iar conflictele sunt de domeniul trecutului, spune deputatul cărășean. Ba mai mult, Ion Tabugan are încredere în capacitățile lui Romeo Dunca, amintindu-i totuși că administrația publică nu este o afacere personală. „Domnul Dunca trebuie să facă măcar jumătate din cât a reușit cu firma lui. Dacă a reușit pentru el, sunt sigur că și aici va reuși, dar în administrație nu poți da cu parul. Dar cu o echipă bună și cu sprijinul ministrului nostru (n.r. Marcel Vela), pot face lucruri bune pentru județul nostru, care oricum e în urmă cu multe lucruri.”, a declarat Ion Tabugan.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/