„Domnilor guvernanți, sunteți autorii morali ai tragediei pe care o trăiește astăzi poporul român!”

marius damian
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Haosul continuă la nivelul actualei guvernări în România, spune deputatul Marius Damian. N-au fost luate măsuri pentru valul 4 al pandemiei, iar acum românilor li se interzice dreptul la educație, oamenii sunt nevoiți să își anuleze evenimentele programate, iar HoReCa este la pământ.

În timp ce președintele României este preocupat să desemneze un nou prim-ministru „doar de formă”, românii au fost luați cu asalt de noile restricții, care din nou produc haos și confuzie. „Și asta pentru că haosul și incompetența caracterizează acest Guvern demis prin moțiune de cenzură printr-un vot istoric în Parlamentul României.”, spune Marius Damian.

Parlamentarul de Caraș-Severin spune că după congresul PNL și după ce s-au făcut toate jocurile, fără nicio măsură pentru popor, s-au dat restricții. „Ați dat aceste restricții fără să vă pese că dreptul la educație este din nou încălcat, fără să vă pese că românii trebuie să își anuleze evenimentele programate cu un an înainte, fără să vă pese de HORECA care va fi din nou la pământ! De ce nici după 2 ani de pandemie nu există teste gratuite în școli? De ce nu se lasă să se facă evenimente pe bază de test sau de certificat verde? De ce nu v-ați pregătit în niciun fel pentru valul 4, despre care știați că este iminent, având în vedere eșecul campaniei de vaccinare pe care ați condus-o prin indiferență și incompetență? De ce ați adus România la pământ în toate domeniile? De ce continuați să sfidați poporul român așa cum a făcut-o și președintele Klaus Iohannis, care a declarat că în fața bolii ori ești precaut, ori ești prost, iar dânsul, în plin val 4, s-a prezentat la congresul PNL fără mască, sfidând o țară întreagă.”, a răbufnit deputatul social-democrat.

1000x100 (4)

Românilor nu le-au mai rămas decât scumpirile și restricțiile, iar fiecare trăiește cum poate în acest sezon rece, unii la căldură, alții la frig, totul după noroc!

„Domnilor guvernanți, sunteți autorii morali ai tragediei pe care o trăiește astăzi poporul român, a zecilor de mii de decese cauzate de coronavirus în țara noastră, prin incompetența de care ați dat dovadă în gestionarea acestei crize, care ne-a situat din nou la coada clasamentului din UE, de data aceasta la capitolul vaccinare!”, mai spune Marius Damian.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/