UPDATE. Doi tineri din Moldova Nouă, în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod!

Un accident grav a avut loc, în această după-amiază, pe Drumul Național 57. Doi tineri au fost răniți, iar pentru unul dintre ei a fost solicitat elicopterul SMURD.

Un accident cu urmări grave s-a produs, în această după-amiază, pe DN57. Un șofer de 21 de ani din Moldova Nouă se îndrepta spre Pojejena, iar la un moment dat, pierde controlul volanului și intră în plin într-un cap de pod. Atât el, cât și pasagerul din dreapta, un tânăr de 19 ani, tot din Moldova Nouă, au fost răniți grav. Ba mai mult, pentru pasager s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD, care l-a preluat de la fața locului și l-a dus direct la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara. Potrivit primelor informații, acesta ar avea fractură de coloană.

Conducătorul auto, și el în stare gravă, a fost dus cu o ambulanță la spitalul din Moldova Nouă, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița.

Prima ipoteză privind cauza accidentului este viteza excesivă, având în vedere că urmele de frânare de pe asfalt se întind pe câțiva metri.

Sursă foto: Arhivă

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Polițiștii cărășeni susțin că, pe lângă viteză, o altă cauză a producerii accidentului ar fi și preocupările șoferului la volan: „pe un sector de drum în aliniament, din cauza vitezei și a altor preocupări de natură a-i distrage atenția, șoferul a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a direcției de mers, lovind un podeț din afara carosabilului”.

tmc 640